CINE SUNTEM NOI?


Novatech este cea mai experimentata companie din România ce ofera echipamente si servicii pentru industria auto. Din 1994 si pana în prezent, am crescut constant numarul producatorilor pe care îi reprezentam în România, reusind sa acoperim o gama completa de echipamente necesare într-un service de autoturisme sau autovehicule grele. Primii 15 ani au însemnat o crestere constanta a cifrei de afaceri. Urmatorii 5 ani ne-am concentrat pe eficientizare, fara însa a uita promisiunile facute clientilor în perioada foarte buna pe care piata auto a traversat-o în anii 2000. Am mentinut o echipa de top pentru a acorda suport clientilor la fel de rapid si profesionist ca în trecut.

Novatech înseamna oameni. Ne-am format în 22 ani de lucru împreuna. Avem un department tehnic în permanent contact cu noile evolutii tehnologice si o echipa de vânzari experimentata cu pregatire tehnica de specialitate. Întreaga echipa Novatech întelege ca prioritatile clientilor nostri sunt mai importante ca ale noastre. De aceea ne masuram intotdeauna succesul prin succesul clientilor nostri. Dezvoltarea noastra continua se bazeaza pe respect fata de client si pe calitatea serviciilor. Credem cu tarie în parteneriatul pe termen lung cu clientii nostri, carora le oferim produse de calitate si servicii de nivel ridicat.

 

MISIUNEA NOASTRA


Misiunea Novatech este de a oferi clientilor o solutie integrata în domeniul echipamentelor de service, acoperind eficient nevoile oricarui investitor în domeniul productiei, distributiei sau reparatiilor de autovehicule. 

 

VIZIUNEA NOASTRA


Sa devenim furnizorul numarul 1 la nivel national în domeniul solutiilor profesionale de echipare service, folosind la maxim experienta acumulata in cei 20 ani de existenta. 

 

VALORILE PE CARE NE BAZAM


Responsabilitate si compententa în recomandarile facute clientilor. | Concentrare pe eficienta si productivitate. | Experienta îndelungata si inovare continua. | Spirit de echipa si initiativa.

 

Cultivand aceste principii si valori putem spune:
Suntem in serviciul si service-ul dumneavoastra din 1994!

Echipa Novatech